Uitstap: Kerstshow Intratuin Halsteren

 Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen en is  één van de grootste Intratuin van Nederland. Bij Intratuin Halsteren kun je terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier.
Kerstshow
Vanaf 1 oktober opent de grootste Kerstshow van Nederland.
Bewonder in de entreehal de magische wereld van Alice en laat je verrassen op de miniaturenafdeling. Dit jaar grootser dan ooit! Ontdek de laatste trends op de mega kerstafdeling en geniet van de talloze lekkernijen.
Restaurant
Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in het restaurant ‘De Eetbare Tuin’. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. Naast het restaurant kan je voor de lekkere trek ook terecht in onze entree of op één van de andere horecapunten in de
winkel.

 Kerstshoppen
Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek met als blikvanger onze prachtig gedecoreerde entree. Kerstshoppen is in dit seizoen extra leuk en bijzonder!

Dinsdag 29 november
Om 10.00 uur vertrekken we aan de eerste opstapplaats aan
de Kettermuit, en doen dan de volgende opstapplaatsen aan:
– hoek Hogenakkerstraat / Gentstraat
– hoek Gentstraat / B.A. Heymanstraat  (De Kabien)
B.A. Heymanstraat: sporthal
– hoek Ruisstraat/ B.A.Heymanstraat.
Deelname prijs = 25 euro.
Inschrijven kan nog via okratielrode@gmail.com of telefonisch op nr. 0494 123 124 en het bedrag te storten op rekening BE91 8508 3606 0576 met vermelding van naam