Nieuwsbrief september 2019

Voor de sportievelingen hebben we wel de PETANQUE dagen voor september 11 -18 – 25 en dit volgens de weersopstandigheden, afspraak terrein VK Tielrode.

Onze dagreis naar “ Breydelham” te Gavere , en verder naar Oudenaarde: een 30 tal reizigers hebben genoten van deze reis en vonden dit een prachtige uitstap.

NAJAARSREIS: WOENSDAG 4 september Yerseke ZEELAND

Bezoek aan de nostalgische oesterputten en een bezoek aan een hypermodern mosselbedrijf en eindigen met een mosselmaaltijd. Mosselen uit Zeeland alom gekend een heerlijke lekkernij en genieten van dit mosselfestijn … en dit op vraag van velen, we verwachten U!!!

Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst met koffie, Zeeuwse bolus en film 13.oo uur tot 13.30 uur in een sfeervolle zaal terwijl u een mosselfilm bekijkt.

Daarna: rondleiding mosselbedrijf en oesterputten Yerseke met gids, we maken kennis met de bedrijvigheid rondom mosselen en oesters, bij de rondleiding zijn niet alle afstanden op loopafstand en daarom gebruiken we de bus.

MOSSELMAALTIJD: in een mooi restaurant op de haven met een prachtig uitzicht over de Oosterschelde geniet u van heerlijke Zeeuwse mosselen met friet. Voor degene die geen mosselen lusten is er een biefstuk. ( graag dit vermelden bij inschrijving) de bus is steeds ter plaatse: TOILET OP DE BUS —

IEDEREEN DIE VAN DEZE REIS WIL GENIETEN IS VAN HARTE WELKOM BIJ OKRATIELRODE ____ EEN MOOIE REIS ___ GENIETEN MAAR!!!!

INSCHRIJVEN: De wijkverantwoordelijke komt noteren en dit tegen 26 augustus – alles binnen brengen bij WILFRIED of RITA ( alles dient vooraf geregeld te worden met het bedrijf )

KOSTPRIJS: voor het ganse geheel 50 € p/p

VERTREK: 11u15 Kettermuit verdere haltes: Hoek Hogenakkerstraat, Hoek Bettehemstraat, Burg. A. Heymanstr Sporthal , Huis ten Halve — We moeten inderdaad wat rekening houden met wegwerkzaamheden fileleed enz ….

HET BESTUUR HEEFT DEZE GANSE REIS VOOR U UITGEWERKT — GENIET ERVAN !!

DONDERDAG 12 september SNEUKELTOCHT ROND TIELRODE + BBQ

Vertrek: 13u30 kerkplein, we houden halt voor een drankje en hapje bij “ Jef en Mariette “ met: koffie, vlaaien, fruitsap, genever …. Een gezellige babbel en eindigen in het Gildenhuis voor een lekkere BBQ ( vlees, groenten, brood, koffie , alle leden en vrienden en kennissen zijn deze namiddag overal welkom !!! Om een duidelijk overzicht te bekomen over het aantal deelnemers voor fietstocht en voor de BBQ vragen we wel om in te schrijven.

De wijkverantwoordelijke zal uw deelname komen noteren, – als fietser voor de tocht – en als deelnemer aan de BBQ, en dit alles bij Rita of Wilfried bezorgen tegen uiterlijk zaterdag 7 september, STIPT !Wie niet meefietst en deelneemt aan de BBQ wordt verwacht vanaf 16 u in het Gildenhuis. Wie met de wagen naar Jef en Mariette komt, er is parking

KOSTPRIJS voor het ganse geheel tocht en BBQ 20 € p/p IEDEREEN WELKOM

Geachte leden, dit zijn onze 2 activiteiten voor de maand september het bestuur heeft deze activiteiten voor jullie voorzien in de beste omstandigheden … we hopen dat we U mogen ontmoeten en geniet ervan, ook vrienden familie, geburen en kennissen zijn van harte welkom bij OKRA Tielrode