Nieuwsbrief december 2019

page1image40274368
page1image40276032

Nieuws uit ons trefpunt:

Okra Trefpunt Tielrode

Berichten voor de maand –december – januari ’19—‘20

We melden het overlijden van ons medelid Basiel Hooftman, Basiel was een trouw lid van onze vereniging, jarenlang aanwezig op al onze activiteiten en dit samen met zijn echtgenote Maria. Hij was zeer sportief fietsen maar vooral petanquespel was zijn sport bij uitstek. Eveneens was hij een van de oprichters van onze petanqueclub. Een trouwe en vooral eerlijke speler… fijnzinnig gesprek …. met humor …. en bovenal genieten met al zijn medespelers van deze sport. Basiel zal in onze herinnering blijven. Wij wensen de familie moed en sterkte om het verlies te dragen.

Voor de sportievelingen hebben we de PETANQUE dagen voor december : 4 -11 – 18 de maand januari: 8 – 15 – 22 – 29 voor de winterperiode naar de petanquehall te Sint-Niklaas , telkens van 14 tot 17 uur – kostprijs: 1,5 € p/p Een sportieve namiddag met beweging.

OKRA –Academie ZAAL ROXY TEMSE 14u30 tot 17u

MAANDAG 16 decemberGEZOND FEESTEN

Prijs: 8 € – 3 € korting voor OKRA leden ( 5 € lidkaart)

Voor wie zich voorgenomen heeft de komende feestdagen wat “gezonder” te eten komt deze lezing als geroepen. Els Leroux, voedingsdeskundige, stelt ons enkele gezonde bereidingen voor waar we zeker al van hoorden. Vandaag kom je er niet alleen meer over te weten, je krijgt ook de kans om ze te proeven … ( bijkomende inlichtingen: Eddy Van Acker: 0468 16 35 38 )

Maandag 13 januari 2020 : NIEUWJAARSCONCERT

SINGALONG-BAND ’TVERTIER Zaal Roxy 14u30

De bandieten van ’t vertier treden op omdat ze “graalijke goesting” hebben om te zingen, en dat werkt aanstekelijk. Met een tiental zijn ze. Ze leerden elkaar kennen op de folkafdeling van de Lebbeekse Academie voor Muziek, Woord en Dans. Ze begeleiden zichzelf op gitaar, mondharmonica, viool en hommel. Niet alleen oude klassiekers, ook nieuwere nummers zullen de revue passeren.

page1image42400000

Optreden van SOFIE “ I LOVE YOU “ EMIEL NAUDTSZAAL – ELVERSELE

DINSDAG 28 JANUARi 2020 —- 14 uur

10 € p/p koffie en gebakje inbegrepen. Dit programma in samenwerking met de OUDERENADVIESRAAD

“I love You” is een klassevol namiddagprogramma op maat van het doelpubliek. Met Hervé Martens brengt ze eigen nummers, standards, popsongs, en put ze uit een rijk Nederlandstalig repertoire. Ook vertel Sofie leuke anekdotes uit haar veelzijdige carrière ( kaarten bij de voorzitter tot op het kerstfeest )

WELKOM OP ONS KERSTFEEST

DONDERDAG 19 december GILDENHUIS — IEDEREEN WELKOM Gildenhuis open vanaf 10u30 — 11 uur Kerstbezinning door Diaken Todts Martin

MENU: aperitief met fruitsap of CAVA

Hoofdschotel :
Tomatensoep met balletjes en tomatenconcassé

Parelhoenfilet op een bedje van brunoise groenten, gekonfijt witloof overgoten met een jagersaus en krielaardappeltjes

Heerlijk dessert met koffie
Voor iedere deelnemer een kerstgeschenk ——- ( Traiteur Dierick-De Vlieger)

Tafeldranken voor eigen rekening Ontspanning: “Little Dixie” zorgt voor muzikale ambiance

Deelnameprijs: 45 € p/p inschrijven via uw wijkverantwoordelijke die alles in orde brengt bij Rita of Wilfried en dit tot woensdag 11 december GRAAG STIPT!!

Het bestuur zorgt voor een aangename namiddag op weg naar Kerstmis!!