Matinee: Muziek Ellis en Doran                CC Temse

Ellis en Doran brengen allebei een totaal verschillend repertoire maar komen elkaar tijdens dit programma muzikaal tegemoet met als resultaat prachtige duetten!

Elke Taelman (nu Ellis) won De Muziekklas van Radio 2, en in juli van datzelfde jaar werd haar eerste single Dat hemels gevoel uitgebracht. Het lied stond acht weken nr.1! Ellis krijgt steeds meer bekendheid omdat ze regelmatig te gast is in verschillende tv-programma’s.

Onlangs besloot Ellis haar hart te volgen en schakelde ze muzikaal over naar de echte countrymuziek. Dit genre ligt haar als geen ander. Als een echte cowgirl met boots en cowboyhoed weet Ellis hiermee het publiek te boeien met zowel Vlaamse als Engelstalige nummers. Ambiance is absoluut verzekerd.

Doran won de soundmixshow als Tom Jones met een ongezien hoog aantal stemmen en nu, jaren later staat hij er nog steeds, en dit met een heel tof en gevarieerd repertoire (waaronder zeker ook verschillende nummers van Tom Jones!)

Met zijn singles Aline, Cara Mia en Liefde overwint veroverde hij de harten van het publiek. Doran is een allroundartiest in hart en nieren. Muziek was zijn eerste grote liefde maar gelukkig niet de laatste, want Ellis kwam op zijn pad. Samen vormen ze niet alleen op het podium, maar ook in het echte leven een zeer gelukkig paar.

Dinsdag 13 december 14 uur.

Emiel Naudtszaal Elversele

Inkom: 12 € (koffie en gebak inbegrepen).

Kaarten te verkrijgen via Jean Tacquaert  03 776 86 49
                                                                         
i.s.m. ouderenadviesraad