Nieuwsbrief februari 2019

Nieuws uit ons trefpunt:
We melden het overlijden van Pierre Vanderhaeghe, Pierre was voor OKRA Tielrode een graag gezien en vrolijk bestuurslid met heel wat aandacht voor onze vereniging en dit gedurende vele jaren. Steeds bereid tot samenwerking en meestal in moeilijke omstandigheden. Graag feesten als een levensgenieter. Organiseren was een rijk talent, gedurende vele jaren regelde Pierre onze ontspanning en talrijke dagreizen en uitstappen voor ons trefpunt. Een heerlijk en eerlijk mens in al zijn omgangs-vormen zal steeds in onze herinnering blijven. Dank U Pierre voor het mooie dat u
aan onze vereniging hebt gegeven . Moed en sterkte aan de ganse familie om dit verlies te dragen.

PETANQUE dagen voor de maand februari: 6 – 13 – 20 – 27 van 14 tot 17 uur
(data in afspraak en volgens winteromstandigheden) Plaats van afspraak: Terrein: Domein “De Ster” – deelname: 1,5 € p/p iedereen welkom, kom eens kijken … en probeer eens …. Een aangename namiddag …. Misschien de smaak te pakken ? ….

MAANDAG 10 DECEMBER 2018 ….. met een 18 personen brachten we het bezoek aan de kerstmarkt, de tocht met de boot vanuit Kruibeke was echt het nieuwe …. en geeft heel wat mogelijkheden om op zeer korte en gemakkelijke manier de stad Antwerpen te bereiken, op een kwartiertje is men vanuit Kruibeke (zonder file-probleem) plots in het centrum van de stad aan “Het Steen” … een echte aanrader voor een uitstapje naar ’t Stad en dit gedurende het ganse jaar!!!!

Dinsdag 29 januari 2019: Connie Neefs en Micha Marah met “Lang zullen we leven” een klasseproductie met lichtvoetige verhalen, herkenbare Nederlandstalige liedjes en aangepaste beelden. 15 leden zijn ingeschreven.

Dinsdag 12 maart 2019: 14 uur “Willy CLAES kwartet “ Oldies die onsterfelijke Goldies werden, onsterfelijke melodieën uit musicals, Broadway, hits en klassiekers uit de chansonwereld blijven beroeren, begeesteren en zullen ongetwijfeld herin-neringen oproepen.( 10 € ) Theaterzaal Roxy samen met ouderenadviesraad. (inschrijven en kaarten bij de voorzitter)

Dinsdag 30 april 2019, Optreden “DE LASSIES” met Jelle Cleymans en Sam Verhoeven. Ze zingen, musiceren, lachen en laten lachen, goochelen en dansen. Met de klasse van Wim Sonneveld en de allure Van Bobbejaan Schoepen en geven het beste van zichzelf ( optreden Emiel Naudtszaal – 10 €) samen met ouderenadvies-raad.

Senioren-academie: WERELDGODSDIENSTEN, EEN VERGELIJKING
Door EH Jan Van Eycken Maandag 11 februari
14u30 Zaal ROXY Temse—
Leden OKRA 5 € —– EH. Van Eycken is priester en een van de verantwoordelijken in de kerk voor interreligieuze dialoog. Tijdens deze boeiende lezing brengt hij ons meer duiding over het ontstaan van het conflict tussen joden, christenen en moslims en of er in onze tijd tekenen zijn van verandering en toenadering.

Donderdag 21 februari: PRAATCAFE Gildenhuis van 14 tot 16 uur iedereen welkom

Dinsdag 5 februari 14u30 GILDENHUIS
GRATIS PANNENKOEKENDAG
Graag nodigen we onze leden uit… breng gerust familie, vrienden, buren of kennissen mee …. We willen U allen graag verwennen en een oude volkstraditie herwaarderen …. Er is geen vrouwke zo arm of ….. een babbeltje met daarbij een geurig tasje koffie …. Gesuikerde pannenkoekjes, … wat kan er heerlijker zijn op die namiddag en dit allemaal: GRATIS GRATIS !!!! Zorg ervoor dat u deze namiddag niet laat voorbij gaan … help elkaar als vervoer noodzakelijk is …
Om toch een klare kijk over het geheel te hebben, vragen we wel dat u uw deelname kenbaar maakt bij de wijkverantwoordelijke … en bent u met meerdere personen …. Het aantal doorgeven aub IEDEREEN WELKOM
Alle inschrijvingen verzamelen bij RITA en dit tot vrijdag 1 februari ‘19